Uvjeti korištenja

Molimo pažljivo pročitajte!

Svako korištenje web-shopa Rockmark.hr podložno je uvjetima i pravilima opisanim u ovom dokumentu.

Dokument o uvjetima i pravilima korištenja ovog web-shopa određuje međusobne odnose između vas kao kupca i tvrtke Rock Portal d.o.o. kao prodavatelja.

Osobni podaci kupca poznati su isključivo Rock Portalu d.o.o. koji se obvezuje da će ih koristi samo u svrhu izvršenja ugovornih obveza prodaje. Kupac u svakom trenutku može pristupiti svojim podacima, promijeniti pristupnu lozinku ili opće podatke. Prikupljeni podaci neće se prodavati niti koristiti ili prenositi trećoj strani bez pristanka kupca.

Rock Portal d.o.o. obvezuje se na poslovanje u skladu s legitimnim zakonima važećima na području Republike Hrvatske.

Rock Portal d.o.o. poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovom web-shopu bile ispravne i točne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici web-shopa Rockmark.hr suglasni su sa činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ovog web-shopa. Rock Portal d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja Rockmark.hr, kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web-shopa.

Rockmark.hr pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovog web-shopa, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Rockmark.hr sadrži informacije trećih strana i linkove na druge web-stranice nad kojima Rockmark.hr nema nikakvu kontrolu. Takve informacije su označene na odgovarajući način (Izvor:) uz upućivanje (linkom) na pravo vlasništva trećih osoba. Rockmark.hr ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Sve promjene o uvjetima i pravilima korištenja, te zaštiti privatnosti na web-shop Rockmark.hr bit će pravodobno objavljene na ovom mjestu.

Zadnja promjena: 3. kolovoza 2011.