Ožiljci - Autobiografija pjevača Red Hot Chili Peppersa
Knjiga

Ožiljci - Autobiografija pjevača Red Hot Chili Peppersa

Autor: Anthony Kiedis / Larry Sloman
ISBN: 9789537770990
Izdavač: EPH Media
Godina izdanja: 2012.
Jezik: Hrvatski
Broj stranica: 447
Uvez: Meki
Vrsta djela: Autobiografija
Redovna cijena:
49,90 Kn | 6,84 € |
Stavi u košaricu

Novo izdanje možda i najprodavanije rock biografije nekog inozmenog glazbenika u Hrvatskoj dolazi s novom lekturom i novi dizajnom.

"Ožiljci" nije samo priča o Anthony Kiedisu, već priča o čitavoj jednoj sceni – onoj muzičkoj američke zapadne obale - koja je osim Peppersa iznjedrila Nirvanu, Pearl Jam, Foo Fighters, Jane's Addiction i druge manje poznate bendove. 
 
Ali prije svega to je intimna i bespoštedna ispovijest zvijezde koja sve što radi radi sa ogromnom količinom strasti, bili to seks maratoni, "pucanje" drogom ili pisanje stihova.
 
Privilegije ulaska u jedan tajanstveni svijet, čija vrata većini ljudi zauvijek ostaju zatvorena, njemu su oduvijek bila širom otvorena te su sa sobom donijele i ne baš zanemarive posljedice - zbog dugogodišnje ovisnosti "zaradio" je i hepatitis C te se redovito podvrgava intravenoznoj terapiji ozonom koju je tako efektno opisao u prologu ove knjige. 
 
Prototip kalifornijskog zavodnika koji je usprkos svojim, nikad skrivanim, slabostima uvijek nekako uspijevao opstati, i dan danas izgleda kao da mu je 20 godina manje, a iako je već nekoliko godina ponovo "čist" i sam priznaje da ga pomisao na droge nikad ne napušta.
 
Uz Kiedisa, autor knjige je i poznati američki novinar Larry Sloman.
 
Preuzeto s Muzika.hr